Reiki Usui & Golden Age

Wat is Reiki

Reiki is de universele levensenergie ( ki=de vitale levenskracht of energie, rei=universeel, onbegrensd). De volledige naam is Reiki Usui Ryoho: Het systeem van natuurlijk genezen opgericht door de Japanse oprichter van Reiki ( Mikao Usui )

Door inwijding worden de kanalen om toegang te krijgen tot deze energie geopend. De energie werkt genezend en kan door middel van handoplegging worden gebruikt voor jezelf of voor anderen. Je fungeert hierbij als doorgeefluik. De energie stroomt via je kruin je lichaam in om vervolgens via de handen te kunnen worden doorgegeven.

Het ontvangen van een Reiki behandeling is een heerlijke ontspannen ervaring. Omdat de energie bepaalde processen in werking zet kunnen er gevoelens en emoties los komen. Reiki kun je niet "fout" doen, het stroomt altijd precies hoe het moet stromen en naar de plaatsen waar het heen moet. Gevoelens en vastgezette emoties krijgen ruimte om naar boven te komen en maken plaats voor ruimte in lichaam en geest.

Ik ben ingewijd in zowel de Usui als de Golden Age.

Ik kan ook op afstand behandelen

Een aantal uitwerkingen die vaak voorkomen

  • Een warm, ontspannen en rustig gevoel
  • Tintelingen in het lichaam
  • Verbetering van het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen
  • Verhoging van de weerstand
  • Verlichting van pijnlijke problemen zoals hoofdpijnen, rugpijn artritis etc
  • Het kunnen loslaten van blokkades uit het verleden
  • Beter kunnen slapen
  • Werking van organen worden extra gestimuleerd

Na een behandeling met Reiki komt je lichaam in een hernieuwd evenwicht waardoor er voor een kortere periode bijwerkingen kunnen ontstaan. Zie het als een opruimen van oude energie die nu de ruimte krijgt het lichaam te mogen verlaten.

Energie blokkades op lichamelijk en geestelijk gebied worden geleidelijk aan opgeheven waardoor er een verbetering van welzijn kan ontstaan. Reiki werkt lichamelijk en geestelijk ontspannend en reinigend en versterkt de levensenergie. Het ondersteund het proces van bewustwording door het in balans brengen van lichaam en geest.