Over mij

Mijn naam is Cinta

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in wat er nodig is om lekker in mijn vel te zitten. Zowel op geestelijk als lichamelijk vlak. 
Dat was voor mij niet altijd vanzelfsprekend. Ik ben iemand met een wat gevoeliger lichaam en geest ( ook wel hoogsensitief of hsp in de volksmond genoemd ) en hiermee probeerde ik toch mee te komen in deze intensieve maatschappij. Dat liep voor mij niet helemaal lekker.
Na heel wat jaren studie, cursussen, therapieën, boeken, bloedtesten, gezonde voeding en heel veel opgedane kennis en ervaringen heb ik inmiddels een manier van leven gevonden wat past bij mij in plaats wat past bij de maatschappij. Daardoor kan ik nu optimaal genieten van dat wat het leven mij te bieden heeft.

Niet alleen werken aan een gezonde en veerkrachtige geest is erg belangrijk en bewustwording van hoe jouw gebruiksaanwijzing werkt. Ook op gebied van gezonde voeding, lijfstijl en eventueel supplementen zijn er vele mogelijkheden. 

Ik werk al heel veel jaren met veel plezier bij Gezondheidswinkel G&W in Enkhuizen. Ik kan daar mijn opgedane kennis in kwijt en ik vind het klantencontact heel erg leuk. Om mijn klanten nog beter te kunnen adviseren heb ik de opleiding Orthomoleculair Therapeut gedaan. En onlangs heb ik het diploma voor Drogist ook behaald.
Ik heb medische achtergrond kennis wat heel handig is bij de adviezen die ik geef. Ik heb verschillende HBO-Verpleegkunde stages gelopen en mijn propedeuse van de opleiding behaald. Jaren lang heb ik ook nog met veel plezier gewerkt als apothekersassistente.

Op het gebied van ontspanning heb ik de opleiding Ontspannings massage en later ook de Cuppingmassage afgerond bij ATS. Onlangs ben ik ingewijd door Romy Schiphouwer uit Enkhuizen om Reiki 1 Usui & Golden Age te mogen geven. Zowel een mooie aanvulling voor mijn eigen ontwikkeling als het mogen geven aan mijn klanten.

Ik wil mensen graag helpen met mijn kennis en ervaring en de helende ontspanning die uit mijn handen komen zodat zij zich meer in balans voelen.

Groetjes 
Cinta 

www.sohf.nl/therapeuten/in-balans-met-cinta